Selecteer een pagina

Help mee

Het Toon Hermans Huis Dronten is altijd hard opzoek naar vrijwilligers, donateurs en sponsors. Het Toon Hermans Huis Dronten is erg blij wanneer zij donaties mogen ontvangen, dit kan van kleine of iets grotere omvang zijn, ze zijn dankbaar met alles.

Wilt u een inzamelactie organiseren? Dit ondersteunt het Toon hermans Huis Dronten van harte. In overleg komen wij met ons team uw actie ondersteunen. Kom gerust eens langs zodat u een goed beeld krijgt van het goede doel waarvoor u gaat inzamelen.

Samenloop voor hoop Dronten

Stap voor stap op weg naar minder kanker. SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee geld opgehaald wordt voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Tijdens de SamenLoop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven.

Het Toon Hermans Huis Dronten is actief betrokken bij de SamenLoop in Dronten. Zo verzorgen zij de huiskamer tijdens dit event voor de eregasten, verkopen ze kaarsenzakken en bij de stand is er van alles te beleven en ervaren. Ook hebben ze samen met de Odd Fellows een eigen team meelopen, hier worden nog méér lopers voor gezocht. Wilt u meer weten of meelopen? Klik hierSamen 24 uur lopen en stil staan bij kanker.

Donaties

Begin maart mocht het Toon Hermans Huis Dronten wederom een team van Roparun Lelystad ontvangen, met koffie en koek praten zij elkaar bij en delen wederzijdse doelen. Zo mag het Toon Hermans Huis Dronten weer een aanvraag bij het team van Roparum Lelystad indienen voor 2020! 

De firma Wesemael doneerde een prachtig bedrag waar het Toon Hermans Huis Dronten weer vele activiteiten van kan gaan organiseren, hiervoor hartelijke dank!

Ook ontvangt het Toon Hermans Huis Dronten donaties van mensen privé of zakelijk (liever niet met naam en toenaam), maar ook zeker hier zijn ze heel dankbaar voor.

In 2016/2017 mocht het Toon Hermans Huis Dronten een prachtig bedrag ontvangen namens de SamenLoop voor hoop Dronten. Deze donatie geeft ze mede het bestaansrecht in Dronten tot op heden. Met deze donaties kunnen zij de doelstellingen voor de toekomst realiseren.

Voor schenkingen/donaties kunt u contact opnemen met:

Bertha van Marle – b.delange@home.nl

Jan van de Wiel – jan@vande-wiel.nl 

Gastdames en gastheren

Lijkt het je leuk om gastvrouw of gastheer te zijn tijdens onze inlooptochten en andere activiteiten? Kom vooral eens kijken op vrijdagochtend. De vrijwilligers willen u graag vertellen over hun werkzaamheden.

Neem contact op met het Toon Hermans Huis Dronten

In noodgevallen bellen naar: 06-16758040  

6 + 13 =

E-mailadres

info@toonhermanshuisdronten.nl

Adres

Toon Hermans Huis Dronten
Eskimolaan 1
8252 AS Dronten

Openiningstijden

Elke vrijdag open van 09:30 - 12:00