Aanbod van Toon Hermans Huis Dronten

Iedereen gaat op een andere manier om met de ziekte kanker, daarom is het aanbod van het Toon Hermans Huis Dronten zo breed mogelijk.

Mandala tekenen

De eerste vrijdagochtend van de maand is Janneke van Wieren aanwezig. Onder haar begeleiding kunt u een mooie mandala maken en inkleuren. Het hele maken en kleuren van een mandala kan u helpen met verwerken en ondersteunen tijdens of na uw ziekteproces.
Aanmelden voor het mandala tekenen kan in het inloophuis of via ons mailadres

Wandeling

Soms is stilte fijn en soms is er juist behoefte om te delen, te lachen en te praten. Tijdens het wandelen mag alles en hoeft niks.

Juist in deze moeilijke tijd waarin lichamelijk contact, even een hand op je schouder of een arm om je heen, moeilijk is vanwege corona, bieden wij een wandeling aan in de natuur rondom Dronten.

 

Bij interesse: bel of mail ons.

Masseur Henk Erik Kuper

Eens per maand is Henk-Erik Kuper van Massage Dronten in het Toon Hermans Huis.
Via de mail of tijdens uw bezoek aan het inloophuis kunt u zich inschrijven voor een massage van 20 minuten.

Yoga met Linda Scholten

Eens per maand wordt een yoga les gegeven bij Het Toon Hermans Huis. De lessen worden verzorgd door Linda Scholten.

Een uurtje rustig bewegen en ontspannen, vol aandacht. Binnen ieders mogelijkheden bewegen we. De oefeningen zijn eenvoudig. Door de aandacht te richten op dat wat je beweegt, gaat je maalstroom van gedachten op een lager pitje. Je merkt dat de beweging je ruimte geeft, waarna je makkelijker kan ontspannen. Voor de ontspanning wordt ruim de tijd genomen. Na afloop is er een verwarmend kopje thee.

Kom een keer meedoen om het zelf te ervaren. De lessen vinden plaats in het Toon Hermans Huis Dronten*.  Je bent van harte welkom!

Wil je weten wanneer de volgende les op het programma staat? Kijk dan op onze Facebookpagina of neem contact met ons op. Inschrijven kan in het inloophuis of door een mail te sturen.

 

* Let op: Vanwege de richtlijnen van het RIVM vragen wij om uw eigen handdoek en kussentje mee te nemen. De yoga matjes worden na elke les gedesinfecteerd en de plaids worden uitgewassen na gebruik.

Bloemschikken met Jeanine Port

Eén keer in de drie maanden komt bloembindster Jeanine Port naar het Toon Hermanshuis voor een ochtend bloemschikken.
De thema’s zijn voorjaar, herfst, kerst en vrije keuze.
Opgave kan via ons mailadres en in het inloophuis.

 

Impressie Toon Hermans Huis Dronten

Neem contact op met het Toon Hermans Huis Dronten

In noodgevallen bellen naar: 06-16758040  

E-mailadres

info@toonhermanshuisdronten.nl

Adres

Toon Hermans Huis Dronten
Eskimolaan 1
8252 AS Dronten

Openingstijden

In verband met de continu wisselde COVID-19 richtlijnen wat betreft samenkomsten staan de actuele openingstijden van het inloophuis op onze Facebookpagina.

Of bel even naar: 06-46875541