Aanbod van Toon Hermans Huis Dronten

Iedereen gaat op een andere manier om met de ziekte kanker, daarom is het aanbod van het Toon Hermans Huis Dronten zo breed mogelijk.

Mandala tekenen

Onder begeleiding van Janneke van Wieren kunt u een mooie mandala maken en inkleuren. Het hele maken en kleuren van een mandala kan u helpen met verwerken en ondersteunen tijdens of na uw ziekteproces.
Aanmelden voor het mandala tekenen kan in het inloophuis of via ons mailadres.

Wandeling

Soms is stilte fijn en soms is er juist behoefte om te delen, te lachen en te praten. Tijdens het wandelen mag alles en hoeft niks.

Juist in deze moeilijke tijd waarin lichamelijk contact, even een hand op je schouder of een arm om je heen, moeilijk is vanwege corona, bieden wij een wandeling aan in de natuur rondom Dronten.

 

Bij interesse: bel of mail ons.

Yoga met Linda Scholten

De Yoga-lessen in het Toon Hermans Huis worden verzorgd door Linda Scholten.

Een uurtje rustig bewegen en ontspannen, vol aandacht. Binnen ieders mogelijkheden bewegen we. De oefeningen zijn eenvoudig. Door de aandacht te richten op dat wat je beweegt, gaat je maalstroom van gedachten op een lager pitje. Je merkt dat de beweging je ruimte geeft, waarna je makkelijker kan ontspannen. Voor de ontspanning wordt ruim de tijd genomen. Na afloop is er een verwarmend kopje thee.

Kom een keer meedoen om het zelf te ervaren. De lessen vinden plaats in het Toon Hermans Huis Dronten*.  Je bent van harte welkom!

Wil je weten wanneer de volgende les op het programma staat? Kijk dan op onze Facebookpagina of neem contact met ons op. Inschrijven kan in het inloophuis of door een mail te sturen.

 

* Let op: Vanwege de richtlijnen van het RIVM vragen wij om uw eigen handdoek en kussentje mee te nemen. De yoga matjes worden na elke les gedesinfecteerd en de plaids worden uitgewassen na gebruik.

Schilderen met Incredo-Crealieven

De Schilderworkshop in het Toon Hermans Huis worden verzorgd door Karin van der Maas.

Elke zes weken komt Karin van Incredo-Crealieven langs voor een creatieve dag. Karin is een creatieve lifecoach die open en eerlijk inzicht geeft door te schilderen en creatief bezig te zijn! Bekijk meer van Karin’s werk op haar Facebookpagina

Je bent van harte welkom!

Wil je weten wanneer de volgende les op het programma staat? Kijk dan op onze Facebookpagina of neem contact met ons op. Inschrijven kan in het inloophuis of door een mail te sturen.

 

Bloemschikken met Jeanine Port

Bloembindster Jeanine Port komt naar het Toon Hermanshuis voor een ochtend bloemschikken. Bloemschikken werkt rustgevend en het is altijd een gezellige ochtend. Er wordt gewerkt aan de hand van de thema’s voorjaar, herfst, kerst en vrije keuze.
Opgave kan via ons mailadres en in het inloophuis.

 

Impressie Toon Hermans Huis Dronten

Neem contact op met het Toon Hermans Huis Dronten  

E-mailadres

info@toonhermanshuisdronten.nl

Adres

Toon Hermans Huis Dronten
Eskimolaan 1
8252 AS Dronten

Openingstijden

Voor vragen over het inloophuis, de openingstijden, het aanbod of de tijden van activiteiten kunt u een appje sturen naar:

B van Marle - 06 46875541

Of neemt u een kijkje op onze Facebookpagina.